keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Kirjani on julkaistu!

 

Vihdoin. Kirjani on nyt myynnissä ja tilattavissa Books on Demandin omasta verkkokaupasta. Pehmeäkantinen, 260 sivua, 12,90 euroa.

Fyysinen pokkari toimitetaan tilaajalle postitse, kun tilaat tästä. Standardilähetyksen postikulut ovat 2,50 euroa.

Tässä linkki verkkokauppaan.

E-kirjakin on valmistelussa, siinä kestää noin kaksi viikkoa. Ilmoittelen, kun myös e-kirja on saatavilla. 

Mutta halusin tuoreeltaan kertoa, että kirja on saatavissa juuri nyt.

Päivitys 11.12. :

Nyt kirjaa saa myös booky-verkkokaupasta, tässä linkki

ja Adlibris-verkkokaupasta, tässä linkki.

Pidä silmällä kirjailijasivuani liisarauhakoski.net, sinne päivitän kaikki uudet myyntikanavat ja muutenkin kerron tulevista suunnitelmista ja kirjoista.


Kirjan esittely:

Vähän erilainen maantietopaketti. Tästä kirjasta selviää muutama totuus belgialaisista, Hollannin rumimmasta kaivoskaupungista, Saksan byrokratiasta ja Maastrichtin mongerruksesta. Suorat sanat lauotaan hollantilaisten elämälle vieraista etunimistä, rakennusten laadusta ja humppahiteistä. Mutta löytyy myös paratiisimainen laakso, jonka hiljaisuudessa kuuluu vain se ääni, kun lehmä riipii turvallaan ruohoa maasta. Kaiken ohessa henkilökohtaista tilitystä, pätkätyöläisen arkea, hulvatonta huumoria ja huomioita popmusiikista.
Tapahtumapaikkana on rajaseutu, Hollannin kauimmainen kaakkoisnurkka, jossa on mäkimaastoa ja jossa todella puhutaan vuori-ilmastosta, koska siellä on jopa 300-metrinen kukkula.
Kirja käsittelee Hollannissa asumisen ensimmäisiä vuosia ja sitä, miltä Hollanti tuntuu edelliseen asuinpaikkaan Saksaan verrattuna. Kertoja on muuttanut kolmekymppisenä Hollantiin saksalaisen avomiehensä kanssa.
Pirskahteleva tarina esittelee runsaasti erilaisia aiheita ja piirtää aikajanalla kuvan vuosien etenemisestä ja Hollannissa olemiseen tottumisesta.

Kirjan esittelyvideon voit katsoa tästä linkistä.

2 kommenttia:

 1. Olisin tilannut kirjan, mutta verkkokauppa pakottaa luomaan käyttäjätilin eikä jostain oudosta syystä hyväksy sen tietoihin suomalaista postinumeroa. En jaksanut vielä ruveta selvittämään, mikä tässä on vikana ja auttaisiko esimerkiksi selaimen vaihto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, postinumero-ongelmapa on tyhmä. Kokeilin BoDin verkkokauppaa itsekin, ei ole ehkä ihan yksinkertaisin ja vaatii tosiaan käyttäjätilin. Kirja on jo ilmaantumassa Bookyyn, tosin vielä ilman kuvaa. Adlibriksessä ei vielä näy. Mutta toivon näistä muista myyntikanavista apua ongelmiin muutaman päivän sisään, jotta tulee vaihtoehtoja ostotapahtumaan, maksuvälineisiin ja toimitukseen. Kirja on tosin halvin BoDilla näköjään. Lisään tähän artikkeliin linkkejä muihin myyntipaikkoihin sitten kun ne toimivat.
   Kirjailijasivulleni www.liisarauhakoski.net päivitän myös kaikki ostomahdollisuudet.

   Poista