keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Julkaisen kohta kirjoja!

Kirjoitan seiniin autiotalojen, kirjoitan kuinka sinua tarvitsen, kirjoitan rappukäytäviin yksinäisten... sori, Dingo.

Ei kun aiheeni on se, että unelmat alkavat toteutua ja minulta ilmestyy pian kirjoja, romaaneja.

Tätä elämäntyötä ja elämäntehtävää olen hionut yli 10 vuotta. Oman elämäni tarina on muotoutunut päiväkirjoista oikeiksi käsikirjoituksiksi, joita voi kutsua kaunokirjallisiksi teoksiksi.

Siitä ensimmäisestä tunteesta on tosin jo todella kauan, jolloin tajusin, että oikeastaan haluaisin joskus vielä julkaista nämä; että tämä ei ole vain päiväkirja vain itselleni.


Yksityinen on globaalia.

Ytimessä ja perimmäisenä motivaationa on aitous ja rehellisyys: olen kuitenkin ensi sijassa käyttänyt päiväkirjoja kaiken prosessoimiseen, tunteiden jäsentelyyn, hankaluuksien terapoimiseen, psyykkiseen tsemppaukseen, kriisinhallintaan, ilmiöiden analysointiin, koko maailman jäsentämiseen. Kirjoittaminen on minulle välttämätön tapa olla ja purkaa stressiä.

Samalla vahvasti tiedän, että jokainen ihminen kokee samanlaisia tunteita ja joutuu saman tapaisiin tilanteisiin tahollaan ja tavallaan. On paljon, mihin samastua universaalisti. Siksi koen omat vaiheeni sellaisina tarinoina, joista löytyy yhteys lukijoihin. Joilla on merkitystä ja arvoa yleisellä tasolla. Jotka haluan kertoa. Lisäksi löydän jutuistani paljon huumoria ja viihdyttävää.

Kurkkaa kirjailijasivulleni! https://www.liisarauhakoski.net/

Olen tarjonnut eri kässäreitä vähän eri versioina useille kustantajille vuosien mittaan, mutta ei. Tiedän, että he saavat satoja ellei tuhat ehdotusta vuosittain ja kynnys saada kustannussopimus on erittäin, erittäin korkea.

Sitten tuli se hetki, että sama se. On omakustanteita. Haluan nämä kirjani maailmalle, ihan kaikki, enkä halua odottaa enää vuosikausia, josko joskus tärppää. Julkaisen ne itse.

Näiden ei ole tarkoitus jäädä pöytälaatikkoon pölyttymään, vaan nämä haluavat maailmalle luettavaksi!

Sain selville, kuinka kätevää omakustantaminen nykyään voi olla ja että kirjoja painetaan digipainossa tarpeen mukaan aina kun joku tilaa; ei tarvitse edes valmistuttaa pinoittain kappaleita, jotka sitten varastoisi pahvilaatikoissa omiin nurkkiinsa. Palveluntarjoaja ilmoittaa kirjat myyntikanaviin, Suomen kirjastoille ym. ja tekee fyysisen kirjan ohessa e-kirjan. Kätsää.

Ilmoittelen sitten täälläkin, kun ensimmäinen teos on saatavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti