keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Jouluja!


Meillä joulunalus menee niin, että painetaan töitä ja sitten onkin jo aika pakata matkalaukku Suomea varten. Kuusen alla on kyllä istuttu kotona, mutta jääköön tortut ja muut herkut Suomen hommiksi. En siis ole täällä väännellyt pipareita, siihen ei aikakaan riittäisi. Kaikki perinteet ovat tarjolla vanhempieni luona joulunpyhinä.

Töissä oli ”takka”.

Kai nää mahtuu?

Matkalaukun tarkistus.


Kissa takavarikoi jo lompakonkin.

Yhden ihan vikan lahjan meinasin paketoida, mutta kissa oli eri mieltä. Laittaa pebansa siihen heti kun pöydälle laskeutuu pala lahjakääröä.Kun mies meni käymään Lidlissä, muistin niiden paistovitriinin ja piirsin ohjeiston, mitä saisi tuoda. Toimi, vaikken muistanut brezelin oikeaa muotoa.
Yksi hyvin jouluinen telkkarikeikka tehtiin, kun onnistuttiin saamaan paikat studioyleisöstä suosittuun ykköskanavan musiikki-iltaan. Sinne pääsee vain tuurilla arvonnan kautta. Hilversumissa oli hyytävä pakkasyö, ”yleisradion” talon lampikin jäässä.


Kansallisen tv:n "Beeld en geluid" / "Kuva ja ääni" -rakennus.

Has entered the studios.


Talo on kyllä aina yhtä upea väreineen ja värivaloineen. Oransseissa kellarikerroksissa on Hollannin koko radio- ja tv-historian arkistot.
Äänityspaikkana oli väliaikainen baari, joka rakennetaan aina vain joulukuun ajaksi paikoilleen tv-talon aulaan. Oli huumoria ja hauskaa ja ohjelma tulee ulos väliviikolla.


Alkukaaoksessa sai vielä ottaa kuvia.


Juontajat valmistautuvat. Sitten kännyt pois ja kuvaus käyntiin.


Näihin kuviin ja tunnelmiin. Mukavia joulunpäiviä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti